Голубівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Новомосковської районної ради

   





Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія
Опитування

Ваша думка про сайт








Посмотреть результаты голосования

Новости

Новости: 789
10.09.2019

Виставка літератури "Спорт - запорука здоров'я"

В школі пройшла виставка тематичної літератури в рамках проведення олімпійського тижня
20.05.2019

Вітаємо переможців!

17 травня 2018 року в КЗО «Голубівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Перещепинської міської ради Дніпропетровської області», у зв'язку з закінченням навчального року, відбулося урочисте вручення грамот та подяк. Учні та вчителі школи, які протягом 2018-2019 н.р. старанно втілювали та застосовували свої знання, вміння, по праву були нагороджені та з гордістю можуть пишатися своїми досягненнями. Голубівська ЗОШ І-ІІІ ступенів вітає своїх учнів та колег з нагородами, бажає подальших перемог та натхнення у наступному навчальному році!
10.05.2019

День пам'яті і примирення та День перемоги

Трагічні події другої світової війни – це пам'ять, яку не забуде наша країна ніколи. До Дня Пам'яті та примирення, 8 травня 2019 року, та Дня перемоги, 9 травня 2019, учні та колектив школи стали учасниками сільського мітингу та вшанували пам'ять загиблих односельчан покладанням квітів до меморіалу Скорботної матері.
10.05.2019

Ще раз про шкільний булінг

«Ще раз про шкільний булінг!» під таким гаслом пройшли теоретично-практичні заняття вчителів школи. Педагоги школи ознайомилися з правовими та юридичними аспектами щодо вчинення булінгу, повторили значення слів «булінг», «моббінг», «хейзинг», «кібербулінг», «кібермоббінг» та інших, практикувалися розпізнавати булінг і дружні піддражнювання в учнівському середовищі, обговорили дії при виявленні ознак булінгу, дізналися про способи захисту особистості в ситуації насильства.
07.05.2019

Майстер-клас для педагогів

Майстер-клас «Використання онлайн тестів під час освітнього процесу» провела заступник директора з НВР Правдива Світлана Анатоліївна для педагогів закладу 07 травня 2019 року. Педагоги познайомилися з особливостями роботи з онлайн тестами, навчалися організації проведення онлайн тестування для самостійної роботи учнів та групової за допомогою комп’ютерів, смартфонів, переглянули безкоштовні ресурси онлайн тестів з Інтернету.
04.05.2019

Місячник «Про дотримання законодавства про загальну середню освіту» в 1-Б

В Голубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні 1-Б класу на виховній годині «Я – учень. Мої права та обов’язки» розглянули, які права та обов’язки вони мають під час навчання в школі; під час перегляду навчально-ігрового мультфільму «Професії для дітей» повторили, які професії вони знають та познайомилися з невідомими їм професіями; намалювали малюнки на конкурс «У світі професій».
03.05.2019

Проведення місячника «Про дотримання законодавства про загальну середню освіту» в 1-А класі

В 1-А класі переглянули навчально-ігровий мультфільм «Професії для дітей», провели виховну годину «Мої права та обов’язки», конкурс малюнків «Професія моєї мрії», батьківський всеобуч «Законодавство України про освіту: права та обов`язки батьків».
03.05.2019

Дотримання законодавства щодо навчання

В 4 класі були проведені батьківський всеобуч «Законодавство України про освіту: права та обов`язки батьків», виховна година «Праця – джерело життя й головна його прикраса», конкурс малюнків «Професія моєї мрії».
02.05.2019

День ЦЗ

26 квітня 2019 року в Голубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений День ЦЗ. Були проведені заходи спортивні, навчально-методичні, агітаційно-пропагандистські, практичні. Під час цих заходів учні закріпили та використали знання, уміння і навички щодо збереження та захисту здоров’я і життя у НС, виготовляли найпростіші ЗІЗ, у навчальній формі надавали першу медичну само- та взаємодопомогу. Учні, педагогічний склад та обслуговуючий персонал практично відпрацювали дії за сигналом «Увага всім!».
26.04.2019

"Чорнобиль... трагедія, біль, пам'ять."

На спільному заході сільської та шкільної бібліотек були запрошені учні 11 класу, соціальні працівники с. Голубівки. Бібліотекарі розповіли присутнім про найстрашнішу катастрофу в історії людства – аварію на Чорнобильській АЕС, розповіли причини і наслідки цієї непоправної трагедії. Лунали вірші місцевих письменниць Юлії Селіхової та Антоніни Підмогильної присвячені Чорнобильській трагедії. Присутні переглянули відео «Чорнобиль. Без права на забуття», вшанували жертв аварії хвилиною мовчання.