Голубівський ліцей Перещепинської міської ради Новомосковського району Дніпропетровської області

   





Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія
Опитування

Ваша думка про сайт








Посмотреть результаты голосования

News

News: 789
Jan 16, 2024

ВСТУП - 2024

НМТ
Jan 4, 2024

Кафедра військової підготовки. Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Запрошуємо на навчання
Jan 2, 2024

ОГОЛОШЕННЯ

Збори батьків майбутніх першокласників.
Dec 22, 2023

Онлайн опитування

З метою постійного спостереження основних показників рухової активності. визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом .
Dec 15, 2023

День відкритих дверей

День відкритих дверей в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.
Sep 21, 2023

День миру

Мир – це не означає виграти чи програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. З нагоди Дня миру у Голубівському ліцеї пройшли тематичні інформаційно-просвітницькі та виховні заходи.
Sep 15, 2023

"Символіка олімпійських ігор"

У Голубівському ліцеї було поведено Олімпійський урок, на якому здобувачі освіти були ознайомлені з цікавою інформацією про історію винекнення олімпійських ігр, про видатних спортсменів.
Aug 14, 2023

Пам’ятка «Профілактика кору»

Пам’ятка «Профілактика кору»
Aug 11, 2023

Правила безпеки учнів на вулиці, дорозі, транспорті, водоймах.

Літо для школярів – це час безтурботності, відпочинку та веселих розваг. Втім, дітям краще нагадати про безпеку, аби їхні ігри ніколи не мали неприємних наслідків.
Jun 20, 2023

Локація оздоровлення «Веселка».

Ось і прийшли довгоочікувані канікули. Вже написані підсумкові роботи, залишились позаду уроки, віддзвенів останній дзвоник - можна з легкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. В учнів з’явилося багато вільного часу, який потрібно вірно організувати, щоб було не тільки цікаво, а й корисно. З 6 по 16 червня у Голубівському ліцеї працювала локація оздоровлення «Веселка». Щодня діти виконували безліч цікавих завдань, робили зарядку, приймали участь у веселих стартах, грали за інтересами в ігри. Дні у таборі завжди яскраві та насичені.